5 Mayıs 2013 Pazar

CD-Adapco Star CCM+ 7.06.010



Daha güvenli ürünler yaratmak, kısaltmak ürün geliştirme ve: 2012 yılında üçüncü sürümde, STAR-CCM + V7.06 gelişmeler ve müşteri CD-adapco yardım özel amacı olan yeni bir dizi özellik tanıttı daha kaliteli ve davranışlarını ve ürün performansı hakkında daha fazla bilgi elde etmek.

Ürün gelişiminde bir rol oynamak için, simülasyon sonuçları, zaman içindeki her zaman temin edilmelidir.

Bu göz önüne aldığımızda, STAR-CCM + V7.06 özellikle müşteri her zamankinden daha hızlı anlamlı simülasyon sonuçları elde etmek için sağlamak için tasarlanmıştır:

- Süreklilik Yakınsama Hızlandırıcı (CCA), yenilikçi teknoloji birleştiğinde çözücü içinde devam eden yatırım daha yüksek performans simülasyon ve gösteri sunan,% 400 ile sunucu için yakınsama oranını artırır.
- STAR-CCM + CAD müşterileri artık STAR-CCM için ilişkisel geometri transferi + tek bir tıklama ile içerir ve aynı zamanda CAD ve CAE modelleri arasındaki randevu tutun. Yeni işlev "tek tıklamayla" hızlı tasarım güncellemeleri ile tasarım alanı keşif kolaylaştırır.
- Yeni yetenekler 3D-CAD Defeaturing kullanıcıların gereksiz filetosu, pahlar ve delikler, ya da geometrik ayrıntıları ortadan kaldırarak ithal CAD modelleri basitleştirmek için izin verir.

Ürün kalitesinin iyileştirilmesi, ürünün tasarım ve üretim ile ilgili tüm şirketlerin stratejik bir amaçtır.

- STAR-CCM + V7.06 yeteneğimizi Lagrange Çok fazlı bir damla çarpışma ve birleşme modeli ilavesi ile damla bir daha doğru ve gerçekçi bir simülasyon sunuyor. Yoğun akışları veya birden fazla etkileşim taklit zaman yeni model yararlıdır.
- Yeni bir sıvı film kaynama kapasitesi çok sıcak yüzeylere temas sıvı filmlerin simülasyon sağlayan hangi bir endüstride bir ilk olan ve olduğunu. Bu özellik otomobil ve kimyasal proses uygulamalarında seçici katalitik indirgeme ve simülasyonu için önemli bir gerekliliktir.
- Buz çözücü için tam buzlanma ve yeteneği sağlamak için sürekli bir çaba bir parçası olarak, STAR-CCM + V7.06 da sıvı filmler sağlayan bir Film sıvı modeli erime ve katılaşma, tanıttı , oluşturan hareket, dondurma ve eritmek için. Havacılık sektöründe, model kanat ve füzyon üzerinde buz birikimi tahmin etmek için kullanılabilir. Otomotiv uygulamaları için, modelin ön camları üzerinde film donma tahmin etmek için kullanılır ve simülasyon çözülme / erime edilebilir.
- Bu sürüm aynı zamanda lityum iyon pil bir hücre alanında benzersiz elektrokimyasal mikro-yapısal düzeyde simüle etmek için bir 3D elektrokimyasal modeli bulunuyor.

CD-adapco bugünkü hedeflerinden biri, öğrenmek için kolay bir çözüm için hatırlanması kolay ve günlük olarak çalışmak kolaydır. Yük yeni bir diyalog simülasyon, değerleri / kaymak tarif esnek ihracat format renkli bar ve masa: STAR-CCM + V7.06 bir sonuç çalışma ve analiz kolaylığı için kullanıcı deneyimi iyileştirmeler içerir ilerleme raporlama ve izleme otomatik-ihracat, çapraz kaymak ekran bölümü,.

CD-adapco bağımsız CFD odaklı CAE dünyanın en büyük sağlayıcısı. Başlıca ürünleri teknolojisi, STAR-CCM + ve STAR-CD önde gelen simülasyon paketlerdir. Faaliyetlerimizin kapsamı Ancak, akışkan dinamiği, ısı transferi ve yapı mühendisliği olarak CAE mühendislik hizmetleri geniş bir yelpazede kapsayacak şekilde de CFD yazılım geliştirme ötesine geçer. Devam eden misyon "simülasyon yazılım ve mühendislik hizmetleri uygulaması ile yenilik ilham ve maliyetleri düşürmek." Için

Özel bir şirket, CD-adapco son beş yıldır yıl organik büyüme yıl% 17 korumuştur. CD-adapco dünya çapında 30 farklı ofislerinde çalışan, 700 yetenekli bireylerin istihdam.

Yıl: 2.013
Sürüm: 7.06.010
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Windows 7) ve Linux
Platform: 32 ve 64 bit
Boyutu: 2.6 GB
Dil: Ingles
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara
Descarga:

CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 1
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 2
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 3
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 4
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 5
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 6
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 7
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 8
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 9
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 10
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 11
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 12
CD-Adapco Star CCM+ 7.06 Parte 13

Contraseña :Arkanosant_Co.