4 Mayıs 2013 Cumartesi

Eplan PPE 2.0 32&64 bits




EPLAN PPE (Proses Fabrika Mühendisliği) Enstrümantasyon ve Kontrol sistemleri tasarımı ve veri yönetimi optimizasyonu için CAE yazılım. EPLAN KKD'nin ikna edici özellikleri yüksek planlama güvenilirlik, zaman tasarrufu ve maliyet ekonomisi olan - onların rekabet avantajı artırmak için alabilir özellikleri. Olası kullanımlar zenginliği tutarlı mühendislik işlem tesisi sağlar.

Süreç tasarımı ve bitki bakımı her zamankinden daha karmaşık ve doğru bitki araçlarla ilgili bilgilerin büyük miktarda yönetmek olan her şeyden önemlidir. Verimli tasarım, belge ve genellikle aletleri ve inşaat ve bakımı için mükemmel bir kontrol sistemi ön mühendislik ayrıntılı çizimler oluşturmak zor bir görev kolaylaştırmak için enstrümantasyon ve EPLAN KKD ile giriş kontrol sistemleri planı bitkiler tüm disiplinler arası işbirliğini teşvik ederken.

EPLAN KKD mekanik süreci, enstrümantasyon, kontrol ve elektrik mühendisliği disiplinleri boyunca tasarım ekibinin çabaları koordine etmek büyük esneklik ve bağlantı kapasitesi sunuyor. Disiplinler arası işbirliği ile sonuçlanır hızlı entegre tasarım kontrol ve sonuçta tesisin inşası için proje dokümantasyonu daha hızlı sürümde.

EPLAN PPE EPLAN Electric P8 için bir eklenti modülü olarak veya tek başına bir ürün olarak kullanılabilir. EPLAN Electric P8 ile EPLAN PPE kullanın ve daha artırmak tasarım verimliliği ve doğruluk izleyin. Elektrik mühendisleri ve süreç şemaları ve devre, malzemelerin elektrik faturası, kabloları ve tel listeleri ve I / O yapılandırmaları dahil olmak üzere proje verilerine erişebilir

Yıl: 2011
Sürüm: 2.0 SP1 2.0.9.4831
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Vista SP1, Windows 7)
Platform: 32 bit ve 64 bit
Boyut: 636 mb
Dil: İngilizce
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara

LİNKLER:

Eplan PPE 2.0 Parte 1
Eplan PPE 2.0 Parte 2
Eplan PPE 2.0 Parte 3
Eplan PPE 2.0 Parte 4



ŞİFRE:Arkanosant_Co.