5 Mayıs 2013 Pazar

HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights



HDR Işık Studio görüntü tabanlı aydınlatma CG sahneleri için özel HDR ortamı haritaları oluşturmak için interaktif bir araçtır. Eğer ışık kaynakları ve görüntüleme sentetik tabanı ile, HDRI ölçek, renk tüm kadar yer HDR dinamik tuval çalışma.

Lightmap HDR Işık Studio 4.1, gerçek zamanlı görüntüler, 3ds Max ve V-Ray ile yeni bir canlı bağlantı yanı sıra dayalı olarak aydınlatma aracı için bir güncelleştirme yayımladı.

Bağlantı sanatçılar interaktif tuval HDR HDR Işık Studio ile onun sahneleri aydınlatmak ve ActiveShade işlemci olarak V-Ray RT, V-Ray interaktif önizleme, kullanarak gerçek zamanlı 3D değişiklikleri, görmenizi sağlar.

HDR Işık Studio otomatik olarak geometrileri veya malzeme için 3ds Max yapılan değişiklikleri yansıtır.

Yazılım aynı zamanda Canlı eklentileri bir dizi ile geliyor gibi Maya, Houdini, Maxwell Render ve Vitrin KeyShot Pro gibi uygulamalar için mevcut

2009 yılında başlatılan, HDR Işık Studio bilgisayar grafik görüntüleri dayalı interaktif ve aydınlatma kontrolü oluşturmak için de facto standart haline gelmiştir. Yazılım piyasadaki tüm 3D render boru hatları adapte ederken, fotoğraf gerçek sonuçlar ile bir 3D sahne ışık için hızlı ve etkili bir yol sağlar. Bu 3D sanatçılar CGI çekim araba aydınlatma, mücevher ve verilen tüm diğer modelleri ve animasyon televizyon reklam ve film görsel efektler tarafından dünya çapında kullanılmaktadır. HDR Işık Studio HDRI aydınlatma ve uyum içinde çalışma yansımaları ile tam gerçekçilik sağlayan bir sahnenin tüm aydınlatma içeren bir harita oluşturur. Bu yenilikçi, patent bekleyen aydınlatma yaklaşımı üretim şirketleri izin ve onların eserlerini sergilemek olan fotoğraf gerçek mükemmellik ile hayata eğlence getirmek.

Lightmap Limited CGI ve görsel efekt uzmanları için fotogerçekçi aydınlatma tasarım araçları bir liderdir. Lightmap yazılım ve tasarımcılar mükemmellik ve vizyonlarını açmak için gerçeklik kontrolü oluşturmanıza olanak sağlar.

Yıl: 2.013
Sürüm: 4.1 eklentileri ve Resim Işıklar
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Windows 7)
Platform: 64 bit
Boyutu: 1.71 GB
Dil: Ingles
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara


Descarga:

HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 1
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 2
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 3
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 4
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 5
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 6
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 7
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 8
HDR Light Studio 4.1+ plugins + Picture Lights Parte 9


Contraseña :Arkanosant_Co.