5 Mayıs 2013 Pazar

Luxion KeyShot 4.0.74 Pro





Luxion, gelişmiş render ve aydınlatma teknolojisi ve KeyShot üreticisi, ilk gerçek zamanlı ışın izleme ve küresel aydınlatma programının önde gelen geliştiricisi, KeyShot 4, yenilikçi teslimat nesil sunmaktan mutluluk duyar Luxion ve animasyon çözüm.

Luxion bu konseptinden ürün geliştirme sürecinin daha parçası, satış ve pazarlama yoluyla tüm yol yapım, hız geliştirmeleri KeyShot getirmek için rendering teknolojisi geliştirmeye devam ediyor. Bu sürümü bile her zamankinden daha hızlı, KeyShot render tasarımcılar, mühendisler, pazarlama uzmanları, CGI sanatçılar ve fotoğrafçılar çarpıcı kaplamalar, animasyonlar ve etkileşimli görsel efektler oluşturmanıza olanak sağlar diğer çözümlerden ayıran entegrasyon ve hassas dayanmaktadır .

KeyShot 4 ile, yeni özellikler ve gelişmiş yaklaşımları büyük ölçüde temsil gelişmeler KeyShot görsel iş akışı ürün için bir 3D animasyon sistemi en hızlı, en doğru bir tanıtım duyurmaktan gurur duyuyoruz. Yeni kapasite 'Bağlama Canlı Creo, SolidWorks ve Rhino kullanıcılar KeyShot çalışmanızı tüm yeniden yapmak zorunda kalmadan bir parçası ve modelleri yapılan özellik güncellemelerini saklamanızı sağlar. Luxion bir nokta, alan veya IES ışık kaynağına sahnede herhangi bir nesne dönüştürme yeteneği ile, fiziksel far uygulayarak her yeni bir yöntem tanıttı. 3D geometri ve modelleme yazılımı gerçek birimleri ile çalışma yeteneği alırken Geliştirilmiş içe aktarma seçenekleri kullanıcılara daha fazla esneklik sağlar. Ayrıca, kullanıcılar PANTONE, RAL ve özel renk kütüphaneler kendi renk yarattıkları oluşturmak, depolamak ve paylaşmak için dahil yoluyla artan renk seçenekleri avantaj elde.

Daha fazla malzeme seçenekleri Kalıp-Tech ile özel bir ortaklık ile gelen ® dokular Kalıp-Tech ilk doğru temsilleri girin. Gerçekçilik saydam malzeme içinde yeraltı ışık saçılması için en iyi algoritmaları görülmektedir. Modeli ve çevre üzerinde daha fazla kontrol keskin köşeler gerçek zamanlı penceresinde yuvarlak, çoklu seçim nesneler için geçerlidir ve zemin uçakları oluşturma yeteneği ile sağlanır. KeyShot Pro kullanıcıları artık nesnelere kılmak katmanları uygulamak ve modelleri oluşturmak veya ürün maçta, kamera görüntülerini ve ayarları farklı yapılandırmaları keşfetmek için Oyunlar Gözat yeteneğine sahip. Pro kullanıcıları dinamik bir ortamda eğim seçenekleri ve HDRI bulanıklık vurgulayarak artmıştır HDR düzenleme yeteneği de yaşayacaksınız. KeyShot kullanıcı arayüzü şimdi proje animasyon kütüphanesi ve pencere yerleştirmek için yeteneği ile birlikte geliyor. İsteğe bağlı olarak, modelleri herhangi bir stereo-uyumlu grafik kartı kullanımı ile, tam stereoskopik 3D uyumlu 3D monitörler şimdi görülebilir.

Luxion gelişmiş 3D render ve aydınlatma teknolojisi bir lider geliştiricisi. KeyShot ilk gerçek zamanlı ışın izleme ve CIE (Uluslararası Aydınlatma Komisyonu) tarafından onaylanmış bir fiziksel doğru render motoru kullanan global aydınlatma programıdır.

Görselleştirme hitaben tasarımcılar, mühendisler, pazarlama uzmanları, fotoğrafçılar ve CG uzman ihtiyacı, KeyShot 3D dijital verilerden fotoğraf görüntü ve animasyonlar yaratmak karmaşıklığı ayırır.

Luxion müşteri listesini Fortune 1000 ve Dell, HP, Microsoft, Motorola, Nokia, Procter & Gamble, IDEO, kurbağa tasarım ve akıllı tasarım gibi büyük endüstriyel tasarım şirketlerinin üreticileri çok içerir.

Yıl: 2.013
Sürüm: Animasyon & KeyShotVR ile 4.0.74 Pro
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Windows 7 ve 8)
Platform: 32 ve 64 bit
Boyutu: 1.28 GB
Dil: Ingles
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara


Descarga:

Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 1
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 2
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 3
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 4
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 5
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 6
Luxion KeyShot 4.0.74 Pro Parte 7


Contraseña :Arkanosant_Co.