5 Mayıs 2013 Pazar

PTC Creo View 2.0 M030


PTC Creo Profil, Creo 2.0 app şirketin iddialı koleksiyon parçası, eski PTC ProductView olarak biliniyordu. Bu hafif bağımsız görüntüleyici,, açıklama, etiket, paylaşmak görüntülemek ve bir CAD programı olmadan 3D CAD tasarım dosyaları animasyon sağlayan bir programdır. Creo Profil Creo Daha Lite Creo Daha MCAD, Creo Daha ECAD ve Creo Daha ECAD-MCAD (mekanik ve elektrik parçaları hem de içeren tasarımlar için ideal) içerir.

- PTC Creo Profil ECAD
Yıldırım hızlı ve ultra-ölçeklenebilir - PTC Creo Profil ECAD uygulamaları ile ilgili PCB tasarımları hızlı ve kolay kendileri veya genel ürün tasarımı paralel olarak görmek için izin - sezgisel bir arayüz ve arayüz görev tabanlı ile . PTC Creo Daha ECAD tüm büyük EDA araçları veri yanı sıra çizimler, resimler ve tüm yerel yazma uygulaması için gerek kalmadan kaynaklardan çok sayıda, belge ile PCB uyumlu. PTC Creo Profil ECAD ve MCAD PTC Creo aynı çerçeve bilgileri kullanımı hem Dahası, her iki uygulama kullanıcıların ECAD / MCAD soyutlamalar arasında çapraz-tarama gibi benzersiz fonksiyonları, gerçekleştirebilirsiniz. Sayesinde kompakt, görünür, henüz kesin ve karmaşık bilgileri hızlı bir şekilde yeniden işleme azaltmak ve karar alma sürecini geliştirmek için erişilebilir. Mühendislik, tasarım, üretim, test ve montaj herkes yardımcı olabilir - gerçek zamanlı olarak olsun veya işaretleri kullanarak.

- PTC Creo Profil MCAD
Yıldırım hızlı ve ultra-ölçeklenebilir - içgüdüsel, yönetici tabanlı arayüz ile - PTC Creo Profil MCAD hızlı ve kolay bir ürün görselleştirmek ve değerli mühendislik tasarımı kazanç sağlar. PTC Creo Profil MCAD 3D veri tüm yerli yazma uygulaması için gerek kalmadan, kaynakları çok sayıda gelen tüm büyük MCAD araçları yanı sıra çizimler, görüntü ve belgeleri destekler. Kompakt, henüz doğru 3D biçime ile, karmaşık bilgileri hızlı bir şekilde yeniden işleme azaltmak ve karar alma sürecini geliştirmek için erişilebilir. PTC Creo Profil ECAD ve MCAD PTC Creo aynı çerçeve bilgileri her ikisini de kullanmak gibi, her iki uygulama kullanıcıları ECAD / MCAD soyutlamalar arasında sondalama gibi çapraz olarak benzersiz fonksiyonları gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi herkes işbirliği olabilir - gerçek zamanlı olarak olsun veya işaretleri kullanarak.

PTC ayrık üreticileri küreselleşme, zaman-to-market ve ürün geliştirme operasyonel verimlilik hedefleri karşılayarak başarılı yardımcı oluyor. Dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen, biz Endüstri Teknik, Yüksek, havacılık ve savunma, otomotiv 25.000 'in üzerinde müşteriye yönetimi çözümleri yaşam döngüsü bir ürün portföyü sunan, yazılım şirketlerinden biri olarak, tüketimi ve tıbbi cihaz endüstrisi.

Halkımız ve teknoloji ekipleri müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve sanayi düzenlemelere uygun yenilikçi ürünler yaratmaya yardımcı, bölümler arasında ve tüm kıtada işbirliği sağlar. En iyi sınıfının çözümlerine ek olarak, biz de özel eğitim, yazılım desteği ve dünya standartlarında hizmet PTC Global Hizmetler aracılığıyla hem de geniş bir iş ortağı ekosistemi sunuyor - bu yüzden en fazla değeri ve yatırım getirisi elde edebilirsiniz sizin PTC yazılım. Ürün Geliştirme Şirketi - 2D 3D veya global bir çoklu ürün yaşam döngüsü yönetimi için geçiş yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli iş olsanız, tam olarak PTC ile ihtiyacınız olanı bulmak olacak.

Yıl: 2.013
Sürüm: 2.0 M030 Yapı 13
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Vista SP1, Windows 7)
Platform: 32 ve 64 bit
Boyutu: 571 MB
Dil: İspanyolca, Ingles, Almanca, Rusça, Japonca, İtalyanca, Fransızca, Çince, Korece
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara


Contraseña :Arkanosant_Co.