5 Mayıs 2013 Pazar

Siemens PLM NX 8.5.0 + Documentation



Siemens PLM Software NX yazılımının en son duyurdu, şirketin tamamen bilgisayar destekli tasarım, imalat ve mühendislik analizi (CAD / CAM / CAE) çözüm entegre edilmiştir. Son sürümü, NX 8.5, pazara süresini azaltmak için mühendislik ve üretim ile daha fazla esneklik ve verimlilik sağlayan geniş müşteri odaklı geliştirmeleri ve yeni özellikleri içerir. NX 8.5 işletmelerin daha verimli ve daha büyük bir güvenle daha akıllı kararlar yardımcı olmak için oluşturuldu HD-PLM Software Siemens PLM vizyon, dayanmaktadır.

Tasarım NX 8.5

NX 8.5 verimliliği artırmak yardımcı ve tasarım süresini azaltmak için özellikleri yeni ve geliştirilmiş tasarım geniş bir yelpazede sunmaktadır. Aerodinamik iş akışları ve verimliliği artırmak için gelişmiş kullanıcı deneyimi, girişi en aza indirmek ve tasarım görevleri gerçekleştirmek için gereken çabayı azaltır.

Buna ek olarak, yeni tasarım komutları yüzde 30 ile tasarım döngülerini kısaltmak yardımcı olur. Örneğin, yeni komut kesişme veya tabakanın bir katı vücut yüzleri bir bölge birleştirerek vücut Kabartma daha az adım gerektirir. NX 8.5 da özelliği modelleme, sac tasarımı, serbest modelleme, kontrol doğrulama ve çizim için yeni yetenekler içerir.

NX 8.5 tasarımcıları ve mühendisleri tasarımlar oluşturmak ve düzenlemek için daha iyi bir yol sağlamak için, kaldıraç senkron teknoloji tasarım yükseklik kesin kontrolü ile doğrudan modelleme hız ve esneklik bir araya getiren Siemens PLM Software yenilik devam ediyor .

NX Simülasyon 8.5

NX 8.5 daha verimli mühendislik ürün geliştirme ekipleri yardımcı olan yeni simülasyon geliştirmeler içerir. Örneğin, mevcut bir tasarıma özel ve ayrıntılı gelişmeler düşündüren bu NX şekil optimizasyonu gibi yeni optimizasyon araçları, stres konsantrasyonları azaltmak için. NX 8.5 de kadar ile simülasyon modelleri iyileştirmeler, yapısal, termal, hareket akışı ve çoklu fizik daha hızlı, daha doğru analiz modelleri hazırlamak için analiz eder, ve hız çözüm zamanı içerir yüzde 25.

Simülasyon için NX 8.5 sürümü de yaygın olarak kullanılan NX NASTRAN yazılım, hesaplamalı performans, doğruluk, güvenilirlik ve ölçeklenebilirlik için ilk FEA çözücü yeni bir sürümünü piyasaya içerir. Yeni sürüm, NX Nastran 8.5, daha bir hesaplama performansı sayısı ve bu kenar bağlantıları yeni kişi yapıştırıcı ve kenar gibi iş akışı gelişmeler mühendislik ile birlikte, yapılabilir çözümleri türleri artırır tutkal.

Üretim için NX 8.5

NX 8.5 ses tabanlı 2.5D freze tam sürümünü içerir. Prizmatik parça programlama için bu katı tabanlı yaklaşımın ilk giriş ile çalışan müşteriler programlama kullanımı ve hızı son derece kolay bildirdin. Diğer bir yeni özellik destek fonksiyonları ve çeşitli parçaların işleme otomatikleştirmek ve birkaç aşamada. Bu yeni NX 8.5 CAM fonksiyonları yaygın olarak makine sektöründe bulunan parçaların türüne özellikle ilgilidir.

Programlama NX CMM Teftiş Programlama sunduğu kalite yüksek otomasyonlu denetim NX ekran içinde sonuçlarının ölçüm ve analiz ile NX 8.5 eklenmiştir. NX CMM üretim mühendisliği için tek bir kapsamlı bir çözüm olarak NX değerini artırır.

Buna ek olarak, araç ve CAM veri yönetimi yetenekleri kesme yeni kütüphane hızlı NC programlama desteği ve daha kolay bilgi kaynaklarına erişmek ve yeniden yapmak, ve NC programlama için doğru veri kullanımını sağlamak işleme.

Siemens PLM Software, Siemens Endüstriyel Otomasyon Bölümü bir iş birimi, ürün yaşam döngüsü yönetimi (PLM) yazılım ve dünya çapında 7 milyon lisanslı koltuk ve fazla 71.000 müşteri ile hizmet alanında dünyanın önde gelen sağlayıcısıdır. Plano, Teksas merkezli, Siemens PLM Software akıllı bunları yapmak kararlar için açık çözümler sunmak için şirketlerle işbirliği çalıştığını daha iyi ürünler neden.

Yıl: 2012
Sürüm: 8.5.0.23
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Vista SP1, Windows 7)
Platform: 32 bit ve 64 bit
Boyutu: GB
Dil: Çoklu: İspanyolca, Ingles
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara