4 Mayıs 2013 Cumartesi

SpaceClaim 2012 SP1 FULL


SpaceClaim 2.012 simülasyon, imalat, geometri verileri yeniden kullanım için modeli hazırlanmasında yeni yetenekler tanıttı. Bu yeni yetenekler yenilikçi SpaceClaim 3D Doğrudan Modelleme ile projeleri tamamlamak için daha fazla mühendis, tasarımcı ve analistler sağlayan, SpaceClaim erişilebilirlik, kullanım kolaylığı ve düşük toplam sahip olma maliyeti dayanmaktadır.

, Mühendislik için kolay ve erişilebilir 3D CAD, mekanik tasarım ve imalat, lider SpaceClaim bugün SpaceClaim Mühendisi 2012 duyurdu. Bu sürüm, tersine mühendislik simülasyon, üretim ve veri yeniden kullanım için model hazırlama yeni yetenekler tanıttı. Bu yeni yetenekler yenilikçi 3D Doğrudan Modelleme SpaceClaim ile projeleri tamamlamak için daha fazla mühendis, tasarımcı ve analistler sağlayan, SpaceClaim erişilebilirlik, kullanım kolaylığı ve düşük toplam sahip olma maliyeti dayanmaktadır.

Kullanım kolaylığı ve düşük maliyet kombinasyonu SpaceClaim bir toplam sahip olma maliyeti geleneksel CAD ürünlerin maliyetinin% 50'den az olmasını sağlar. Bu sürüm ile, SpaceClaim eşsiz araçlar daha önce çözülmemiş sorunları ile karşılaştırıldığında ve SpaceClaim Mühendisi completos.SpaceClaim geleneksel CAD pazarlara nüfuz devam CAD kullanıcıların ihtiyaçlarını buluştuğu pazarlara genişletmeye devam ediyor ürünüdür temel mühendislik görevleri ve nerede kullanım kolaylığı için yanlış, birlikte çalışabilirlik ve olgunluk 3D çalışmak mühendisler, tasarımcılar ve operatörler sağlamak için gereklidir.

SpaceClaim 2012 yılında yeni yetenekler şunlardır:

- Yeni SketchUp dönüşüm SketchUp yaklaşık geometri gibi silindir ve koni gibi yönlü yüzey analizi elde edilen ve otomatik olarak hassas geometri yerine bölgeleri algılar.
 - Bu tür koni dönen yüzey kenar mesafesi ve açısı sürüş doğrudan modelleme genişletmek SpaceClaim işleme gibi Birden fazla ses düzenleme işlevleri,.
 - Tanıma ve standart delik düzenleme gibi Akıllı üretim araçları, garajlar ve detaylı tasarım için giderek daha pratik SpaceClaim olun.
- Büyük parça ve çizimler için önemli performans artışı olduğunu SpaceClaim mevcut en hızlı doğrudan 3D modelleme olduğunu onaylar.
- Yeni bir hafif izleyici ve bu yine de bağımsız bir uygulama olarak Microsoft Outlook ve Explorer gibi uyumlu programlar modellerin görselleştirme izin Microsoft uzantıları.
 - PMI ihracat JT, mevcut yeteneklerine ek olarak, piyasadaki en kapsamlı JT editörü bugün SpaceClaim yapar.
 - Patlatılmış görüntüler, uyumlu ve dağıtılan bölümleri, yay uzunluğu boyutları, metin kaydırma ve hizalama araçları ve daha fazla kullanıcı SpaceClaim ayrıntılı çizimler oluşturduğunuz malzeme listesinden şablonları içeren ayrıntılı gelişmeler.
- 2D ve 3D virajlarda tamir araçları yeni bir dizi daha kolay mevcut veri ve çizimler çalışmak ve tel kafes katı modelleri dönüştürmek.
 - Sivri köşede flanşlar dahil olmak üzere benzeri görülmemiş bir derinlik, hızlı dağıtım, lehim sekmeler, ve geliştirilmiş kimlik ve levha özellikleri ile etkileşimi temsil eden çeşitli iyileştirmeler sayfası.
- Yansıma Çevre ve dokular kullanıcılar daha gerçekçi modeller etkileşimli çalışmanıza olanak sağlar.
 - Bu seçimi azaltılmış titreşim seçimi ve temsil iyileştirilmesi gibi Kullanılabilirlik artırılmış, daha kolay büyük modeller üzerinde çalışmaya olun.
- Dağıtımları büyük şirket, hükümet ve eğitim müşterileri kolaylaştırmak için Esnek yapılandırma seçenekleri ve kolay.
 - KeyShot 3 Creo 1.0, SolidWorks 2012, Inventor 2012 ve arkadaşları, müşteriler ve tedarikçiler verileri ile uyumu sağlamakta desteği ile geliştirilmiş birlikte çalışabilirlik.
- Gelişmiş toplu iş dosyası çeviri programı artık okuma ve yazma SpaceClaim tüm formatları destekler.
- Genişletilmiş kapsama şimdi sac daha fazla parametre, çizim gösterimleri görüş ve gelişmiş iletişim özellikleri API erişimi içerir.

, 3D doğrudan modelleme yazılımı önde gelen sağlayıcısı SpaceClaim, mühendislik ve üretim için en iyi doğrudan modelleme çözümü geliştirir. Yazılım beğenilen SpaceClaim öğrenmek ve kullanımı kolay ve tamamen CAD-nötrdür. Geleneksel CAD karmaşıklığı olmadan, hızla yeni tasarımlar oluşturmak veya işlemek ve 2D ve 3D mevcut geometri düzenlemek için mühendis ve diğer üretim profesyoneller sağlar. Müşteriler Toyota Motor Corporation, Nokia Siemens Networks, Bosch, TE Connectivity, BorgWarner, Medtronic, Lotus Otomobil, Sharp, Ford Motor Company, LG Electronics, Eaton, K2 Medical Systems, FuelCell Enerji, Emhart Cam, GE Aviation, lens dahil Carl Zeiss, General Dynamics ve ABD Deniz Kuvvetleri. SpaceClaim özel olarak düzenlenen ve Borealis Şirketler, Kodiak Venture Partners, Kuzey Köprüsü Venture Partners ve Needham sermaye tarafından desteklenmektedir.

Yıl: 2012
Sürüm: 2012 SP1.0
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Vista SP1, Windows 7)
Platform: 32 bit ve 64 bit
Boyutu: 2.1 GB
Dil: ingilizce
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara bakın.


linkler:

SpaceClaim 2012 SP1 Parte 1
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 2
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 3
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 4
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 5
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 6
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 7
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 8
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 9
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 10
SpaceClaim 2012 SP1 Parte 11

ŞİFRE:Arkanosant_Co.