5 Mayıs 2013 Pazar

Digital Project V1R5 SP2




Gehry Technologies (GT), sanayi zorluklar oluşturmak için teknolojisinde bir dünya lideri, bugün işleri yapıyor, günlük iş akışı inşaat profesyonel artıran geliştirmeler ve yeni özellikler içerir Dijital Proje V1R5, açıkladı daha kolay elde etmek.

Dijital Proje V1R5 önemli yeni özellik artık çok büyük projeleri içeren CATIA V5R22 (Sürüm 5 Release 22), ve her tür projeler üzerinde çalışan zaman yumuşak bir deneyim sunuyor demektir GT raporları vardır desteklemesi . Daha kesin tahminler miktarı ve iş akışı sağlamak önemli geliştirmeler duvar malzemeleri vardır. Kullanıcı arayüzü tablo Microsoft Excel özel yerleri yönetmek için eklenmiştir.


Buna ek olarak, Dijital Proje Viewer proje yöneticileri, tahmin ve inşaat uzmanları tam olarak böyle algılanması gibi kalite kontrolleri için düzenleme proje nitelikleri ve gerekli araçları desteği sağlayan, Proje Yöneticisi Dijital olarak değiştirdi çatışmalar.


Üçüncü olarak, Dijital Proje V1R5 Sanayi Foundation Classes (IFC) endüstri standartları ve hükümet ile daha fazla uyumluluk sunuyor. UTF-8 mülkiyet ithalat ve ihracat destek eklenmiştir.


Diğer geliştirmeler şunlardır:


- İhracat öğeleri MEP Yönlendirme Sistemi

- Bağlantı Elemanları Dijital Proje adı
- İthalat sırasında ışın profili alanında çeviri
- Daha önce sembolik kapı ve pencere büyük geometri, kutu sınırlayıcı olan
- İthalat 3D IfcDistributionElement transormations genel düzgün olmayan

Dijital Proje CATIA V5 dayalı ve Gehry Technologies, mimar Frank Gehry tarafından sahip olunan bir teknoloji şirketi tarafından geliştirilen bilgisayar destekli tasarım (CAD) için bir yazılım uygulamasıdır. Gehry Technologies CATIA ile getirilen değişiklikler arasında bu iş için uygun bir yeni görsel arayüzü mimarisidir.


Mimarlık, mühendislik ve inşaat için kullanılan bazı CAD paketleri aksine, Dijital Projesi (CATIA gibi) bilgileri üreticiye doğrudan gönderilmesini sağlar [kaynak belirtilmeli], yerine tarafından işlenecek olan ayrı ev göndermek için hazırlık.


Ayrıca CATIA CAD Viewer ve IFC (Industry Foundation Classes) arasında veri birlikte çalışabilirlik sağlar. Bu ArchiCAD BIM ve Revit gibi ürünleri ile bir araç olarak rekabet.


Gehry Technologies 3D Web tabanlı işbirliği ve yapı bilgi modelleme (BIM) ve gelişmiş hizmetler proje teslimi önde gelen sahipleri, mimarlar, mühendisler, inşaatçılar, üreticileri ve endüstri profesyonelleri teknoloji projesi sunuyor dünya çapında. Çözümlerimiz her ölçekteki müşterilerine tasarım ve inşaat kalitesini artırmak, daha etkili iletişim sağlamak ve projeler için çevrim süreleri hızlandırmak.


Yıl: 2.013

Sürüm: V1R5 SP2
İşletim Sistemi: Windows (XP SP3, Windows 7)
Platform: 32 ve 64 bit
Boyutu: 4.0 GB
Dil: Ingles
Aktivasyon: Evet, rar içindeki talimatlara
Descarga:

Digital Project V1R5 SP2 Parte 1
Digital Project V1R5 SP2 Parte 2
Digital Project V1R5 SP2 Parte 3
Digital Project V1R5 SP2 Parte 4
Digital Project V1R5 SP2 Parte 5
Digital Project V1R5 SP2 Parte 6
Digital Project V1R5 SP2 Parte 7
Digital Project V1R5 SP2 Parte 8
Digital Project V1R5 SP2 Parte 9
Digital Project V1R5 SP2 Parte 10
Digital Project V1R5 SP2 Parte 11
Digital Project V1R5 SP2 Parte 12
Digital Project V1R5 SP2 Parte 13
Digital Project V1R5 SP2 Parte 14
Digital Project V1R5 SP2 Parte 15
Digital Project V1R5 SP2 Parte 16
Digital Project V1R5 SP2 Parte 17
Digital Project V1R5 SP2 Parte 18
Digital Project V1R5 SP2 Parte 19
Digital Project V1R5 SP2 Parte 20

Contraseña :Arkanosant_Co.